Kredi Kartı Başvurusu

Türkiye İş Bankası Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türkiye İş Bankası kart başvuru kanallarını, kredi kartı türlerini ve özelliklerini araştırdık. Tüm ayrıntılar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

İş Bankası hızlı kredi kartı başvurusu için şubesiz bankacılık yöntemlerini kullanabilirsiniz. Başvuru ayrıntıları şöyle:

İnternetten İş Bankası Maximum kart başvurusu

Bankanın web sayfasından online kart başvurusu yapmak mümkündür. Bunun için https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/kartlar/hizli-kredi-karti-basvurusu/Sayfalar/hizli-kredi-karti-basvurusu.aspx bağlantısına tıklayıp açılan sayfadaki formu doldurmanız yeterlidir.

Yukarıda adresini verdiğimiz formda “Başvurumu tamamlamak için aranmak istiyorum.” ve “Başvuru değerlendirmemi hızlandırmak için formdaki ek bilgileri doldurmak istiyorum.” seçenekleri mevcuttur. Bunları işaretleyerek destek alabilir ve başvuru sürecini hızlandırabilirsiniz.

Sms ile İşbank kredi kartı başvurusu

Kartınızın özel görünmesini isterseniz bazı logo seçenekleri var. Özel logolu kartlar sadece mevcut müşterilere sms başvurusu ile veriliyor. Alttaki kuruluşlardan istediğinizin logosunu kartınıza bastırabilirsiniz.

Anlaşmalı KurumAnahtar Kelime
Bursaspor
Kulübü
BURSASPOR
Samsunspor
Kulübü
SAMSUNSPOR
Adana
Demirspor
Kulübü
ADSK
Büyük
Kulüp
Derneği
BUYUKKULUP
Sarıyer
Spor
Kulübü
SARIYER

İşbank logolu kredi kartı başvurusunu sms ile kolayca yapabilirsiniz. Bunun için logosunu istediğiniz kulübe ait anahtar kelime boşluk TC kimlik numarası bilgilerini yazıp 4402’ye gönderin.

İş Bankası kart başvurusu çağrı merkezinden de yapılıyor

Bankanın müşteri hizmetleri numarası olan 0850 724 0724 üzerinden İş Bankası kredi kart başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru sırasında kimlik ve çalışma bilgileri sorulacaktır.

Türkiye İş Bankası kart başvurusu şartları nelerdir?

Kredi kartı başvuru şartları; belgelenebilir gelir ve uygun kredi notudur. Bu iki şartı sağlamayan müşteriye kart verilmeyecektir.

İşcepten kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Zaten İş Bankası müşterisiyseniz İşcep’ten anında kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Uygulamaya şifrenizle giriş yaptıktan sonra başvurular menüsünü kullanarak kart başvurunuzu bankaya iletebilirsiniz.

İşcep’ten ek kart başvurusu ve sanal kart başvurusu da yapabilirsiniz. Bu işlemler de başvurular menüsünden yapılıyor.

İş Bankası kredi kartı limitini neye göre belirler?

Aylık kredi kartı limiti belirlenirken müşterinin toplam gelir düzeyine bakılır. Beyan edilecek gelirin belgeli olması önemlidir. Maaş bordrosu, kira kontratı ve mevduat getirisi makbuzları gibi kaynaklar gelir belgesi olarak kabul edilecektir.

İş Bankası kredi kartı seçenekleri nelerdir?

Bankanın verdiği kartlar şunlardır:

  • Maximum Kart,
  • Maximiles,
  • İş’te Üniversiteli,
  • Mercedes Card,
  • Maximum TEMA Kart

İş Bankası kredi kartı başvuru sorgulama ve takip işlemleri için tıklayın: https://yatırımhaber.com/is-bankasi-kredi-karti-basvuru-takip/

Sorularınızı Sosyal Medya Hesaplarımızdan veya yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu